اطلاعیه جهت استفاده دانشجویان از سامانه آموزش الکترونیکی

۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۱۶۷۳ آخرین اخبار اطلاعیه ها

اطلاعیه جهت استفاده دانشجویان از سامانه آموزش الکترونیکی

دانشجویان محترم دانشگاه کاشان جهت استفاده از سامانه آموزش الکترونیکی به موارد ذیل توجه نمایید.

1- فیلم های ضبط شده کلاس آنلاین را می توان پس از ورود به درس مربوطه در سامانه lms سپس روی لینک ورود به کلاس آنلاین کلیک  نمایید در صفحه ای که باز می شود در پایین دکمه پیوستن به کلاس گزینه   Recording  قرار دارد که تمام کلاس‌های ضبط شده در آنجا قرار دارد.

2- پیشنهاد می شود برای مشاهده کلاس‌های ضبط شده، در ساعات غیر پیک (شب ها یا اواخر هفته ) به سایت مراجعه شود.

3- ماژولی در حال طراحی است که فیلم کلاس را تبدیل به mp4 می کند که به صورت آفلاین می‌توان کلاس‌های ضبط شده را مشاهده کرد.

4- کلاس‌های ضبط شده را ظرف مدت 10 روز بعد از تشکیل کلاس مشاهده و یادداشت برداری کنید در غیر اینصورت کلاس ضبط شده پاک خواهد شد.

5- پیشنهاد می شود دانشجویان در حین کلاس آنلاین با نرم افزارهایی مثل snagit کلاس را فیلم برداری نمایند تا نیازی به دانلود کلاس ضبط شده از روی سامانه نباشد. (البته تا زمانی که ماژول تبدیل کلاس آنلاین به mp4 فعال شود).

با تشکر