قابل توجه ورودی های جدید کارشناسی ارشد مجازی

۲۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۳ کد : ۱۷۲۰۳ آخرین اخبار اطلاعیه ها

قابل توجه ورودی های کارشناسی ارشد مجازی

بدینوسیله ورود شما به خانواده دانشگاه کاشان تبریک عرض می‌نمائیم و موفقیت و کامیابی و بهروزی همه دانشجویان عزیز را از ایزد منان خواهانیم.

به اطلاع می رساند دوره کارشناسی ارشد مجازی به صورت 4 ترم میباشد. برنامه کلاسی طبق تقویم ارائه شده آموزش کل در اختیار دانشجویان قرار داده می شود.

• دانشجویان جدیدالورود برای ورود به سامانه آموزش الکترونیکی (LMS) سامانه آموزش مجازی نام کاربری: شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی وارد نمایید.
  • انتخاب واحد ترم1 به عهده آموزش دانشکده می باشد.
  • جهت حضور در امتحانات پایانترم نیاز به مجوز حضور در امتحان که ملزم به پرداخت شهریه کامل می باشد. لطفا قبل از امتحانات اقدام نمایید. در غیر این صورت از حضور شما در امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.
    جهت تماس با امور شهریه مجازی آقای چهارباغی: 55912275-031
  • دانشجویان گرامی تحصیلات تکمیلی مجازی(آموزش الکترونیکی) جهت هرگونه سوال در خصوص روند ثبت نام و اشکال در این زمینه با شماره تلفن های03155912272  و در خصوص آموزش دانشکده با 03155913255 سرکار خانم عربی تماس حاصل فرمایند.