اطلاعیه شماره ۴ آزمون زبان دکتری خرداد ماه ۱۴۰۰

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۱ کد : ۱۷۷۲۸ آخرین اخبار اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان محترم:

جهت برگزاری آزمون خردادماه 1400 به صورت مجازی موارد ذیل لازم الاجرا هستند:

1. برگزاری آزمون روز جمعه 21 خرداد ماه در سه نوبت صبح و عصر به صورت مجازی برگزار میشود. هریک از داوطلبان طبق لیست اسامی در زمان مشخص به سامانه آزمون مراجعه نمایند.
  2. از آنجا که آزمون به نحوه مجازی اجرا می شود لازم است که هر داوطلب صرفا با رایانه شخصی  مجهز به وب کم استاندارد و بلندگو در اتاقی کاملا مجزا در آزمون شرکت کند و دانشگاه در قبال دانشجویانی که از چنین امکاناتی برخوردار نیستند مسولیتی جهت برگزاری آزمون مجازی ندارد.
  3. نت دانشگاه از پشتیبانی قوی برخوردار است؛ از این رو، اگر داوطلبی در اتصال به سامانه آزمون یا اشتراک دوربین و بلندگو مشکل دارد، هیچ گونه مسولیتی متوجه دانشگاه نیست.

1. دانشجویان باید به شبکه ارتباطی قوی متصل باشند؛ چرا که در صورت قطع ارتباط و خاموشی لحظه ای دوربین و یا خروج از محیط امتحان،  امکان ادامه آزمون برای فرد مورد نظر وجود ندارد. هر داوطلب یکبار حق ورود به محیط آزمون را دارد و بار بعدی امکان پذیر نیست.
  2. آزمون زبان شامل 100 گزینه (40 سوال گرامر، 30 سوال لغت و 30 سوال درک مطلب) و به مدت 100 دقیقه برگزار می­شود.
  3. دانشجویان باید وب کم خود و بلندگو را در طول آزمون روشن نگه دارندو در صورت مات بودن تصویر و یا خاموشی آن، آزمون پذیرفته نخواهد شد.
  4. حضور هر فرد دیگر همراه داوطلب مصداق تقلب است.
  5. جهت حفظ سلامت آزمون ، برای مراقبین محترم این حق محفوظ است که در مواردی از دانشجویان بخواهند که فضای اطراف و صفحه نمایش خود را به اشتراک بگذارند.
  6. در صورت احتمال هرگونه تقلب در آزمون، پس از بررسی از سوی کمیته آزمون، دانشجوی خاطی به کمیته انظباطی معرفی می­شود.
  7. در صورت عدم حصول هریک از شرایط فوق الذکر، آزمون داوطلب مورد پذیرش نخواهد بود.
  8. به همراه داشتن گوشی، ساعت و عینک هوشمند مصداق تقلب و اخراج از آزمون است.

با سپاس و تقدیم احترام