مهم** قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد کلیه گروه های آموزشی دانشکده مجازی

۰۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۵ کد : ۱۸۲۴۴ آخرین اخبار اطلاعیه ها

«قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد کلیه گروه های آموزشی دانشکده مجازی:(مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، مطالعات فرهنگی)

به اطلاع می رساند کلیه کلاس های آموزشی از روز شنبه مورخ 8 آبان ماه در سامانه lms.kashanu.ac.ir برگزار می گردد. (نام کاربری: شماره دانشجویی: پسورد: کدملی)

خواهشمند است با مراجعه به پرتال آموزشی (پویا)pooya.kashanu.ac.ir از قسمت آموزشی از قسمت برنامه کلاسی نسبت به برنامه کلاس خویش اقدام نمایید.

حضور در کلیه کلاس های انلاین الزامی می باشد و در صورت عدم حضور عواقب آن به عهده دانشجو می باشد.

برای ورود به سامانه lms:

‌با کلیک در قسمت [درس های من] و کلیک روی درس مربوطه و پیوستن به کلاس رو انجام دهید که نیازمند نصب نرم افزار adobe connet که در قسمت ابزار های موارد نیاز در همین سایت قرار داده شده است.

دانشجویان مجازی در صورت هرگونه مشکل در ساعات اداری 8 تا 14:30 با آموزش دانشکده تماس حاصل فرمایید. 03155913256

باتشکر