اطلاعیه شماره ۲ : قابل توجه دانشجویان ترم تابستان

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۰۳۴۷ آخرین اخبار اطلاعیه ها

دانشجویان محترم ترم  تابستانه 1401:

تذکر بسیار مهم: لطفا در قسمت انتهایی ثبت نام، جهت ثبت نهایی  انتخاب واحد خود را ثبت نهایی کنید در غیر اینصورت انتخاب واحد شما تکمیل نشده است.
  • کلاس های مجازی در محیط lms از روز شنبه 25 تیرماه فعال می گردد.
  • برای ورود کلاس های درسی و آنلاین باید به سیستم آموزش الکترونیکی (LMS) به آدرس lms.kashanu.ac.ir مراجعه کرده سپس نام کاربری را شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی وارد کرده که بلافاصله پس از ورود به سیستم باید رمز عبورتان را تغییر دهید.
  • دانشجویانی که شهریه خود را پرداخت نکرده اند مجوز حضور در کلاس های آنلاین را ندارند.
  • کلاس های ترم تابستان سال جاری از روز شنبه 25 تیرماه طبق برنامه اعلام شده برگزار می گردد حضور  در کلیه کلاس های مجازی الزامی می باشد.
  • دانشجویان گرامی خواهشمند است اطلاعیه های سایت رو مورد مطالعه قرار دهید. کلیه اطلاعیه های ترم تابستان در این سایت قرار می گیرد.
  •                                               باتشکر