قابل توجه دانشجویان ارشد مجازی

۰۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۲ کد : ۲۰۶۵۴ آخرین اخبار اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید به کلیه دانشجویان وعرض خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود سلامتی، بهروزی و موفقیت تحصیلی شما عزیزان را از خداوند متعال خواهان هستیم.

به اطلاع دانشجویان ارشد مجازی می رساند:

کلیه کلاس ها به صورت مجازی برگزار می گردد و امتحانات پایان ترم به صورت حضوری می باشد.

حضور در کلیه امتحانات الزامی می باشد.

• دانشجویان جدیدالورود برای ورود به سامانه آموزش الکترونیکی (LMS) نام کاربری را شماره دانشجویی و رمز عبور را کدملی وارد نمایید به محض ورود به سایت تغییر رمز عبور را از شما می خواهد پس از تغییر رمز عبور در سامانه راهنمای کار با سامانه و راهنمای ارتباط صوتی تصویری را مطالعه نمایید.
  • انتخاب واحد ترم یک به عهده دانشکده آموزش های الکترونیکی می باشد.
  • جهت حضور در امتحانات پایان ترم نیاز به مجوز حضور در امتحان که ملزم به پرداخت شهریه کامل می باشد. لطفا قبل از امتحانات اقدام نمایید. در غیر این صورت از حضور شما در امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.
  • قابل توجه دانشجویان پژوهش محور به استحضار می رساند از ابن پس اطلاعات مربوط به جلسات دفاعیه کارشناسی ارشد (اعم از موضوع، زمان و مکان برگزاری، و ...) پس از صدور مجوز دفاع دانشجو، در وب سایت مدیریت تحصیلات تکمیلی به آدرس https://graduate.kashanu.ac.ir/fa قابل دسترسی خواهد بود.
  • جهت تماس با امور شهریه : 55912283-031 و 55912275-031
  • دانشجویان گرامی تحصیلات تکمیلی مجازی(آموزش الکترونیکی) جهت هرگونه سوال در خصوص روند ثبت نام و اشکال در این زمینه با شماره تلفن های56- 55913250- 031 تماس حاصل فرمایند.

با آرزوی سلامتی و بهروزی