قابل توجه ورودی های جدید دانشگاه

۰۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۹ کد : ۲۴۳۳۲ آخرین اخبار اطلاعیه ها

پذیرفته شده گرامی

بدینوسیله ورود شما به خانواده دانشگاه کاشان  تبریک و خیرمقدم عرض می‌نمائیم.

ضروری است متقاضیان پیش از انجام هر اقدام، آخرین اطلاعیه‌ها و دستورالعمل پذیرش غیرحضوری ارائه شده است را مطالعه و سپس اقدام به ثبت نام نمایند.

و همچنین به اطلاع کلیه عزیزان محترم می رساند:

حضور در کلیه کلاس های مجازی کارشناسی ارشد الزامی و همچنین جهت امتحانات پایان ترم حضور همه دانشجویان در دانشگاه الزامی می باشد.

لطفا کلیک نمایید.

**جهت ورود به کلاس های مجازی:

دانشجویان جدیدالورود برای ورود به سامانه آموزش الکترونیکی (LMS)  نام کاربری را شماره دانشجویی و رمز عبور را کدملی وارد نمایید به محض ورود به سایت تغییر رمز عبور را از شما می خواهد.

در قسمت درس های من در منو سمت راست سامانه lms طبق برنامه زمانبدی از پرتال پویا وارد کلاس ها خود شوید.

انتخاب واحد ترم یک به عهده دانشکده آموزش های الکترونیکی می باشد.

جهت حضور در امتحانات پایانترم نیاز به مجوز حضور در امتحان که ملزم به پرداخت شهریه کامل می باشد. لطفا قبل از امتحانات اقدام نمایید. در غیر این صورت از حضور شما در امتحان ممانعت به عمل خواهد آمد.
جهت تماس با امور شهریه آقای مزدیان فر: 55912261-031

باتشکر